Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

Ervaringen

“Ruim 10 jaar geleden mocht ik een open hartoperatie ondergaan. Het werden 5 omleidingen. Dan volgt revalidatie, veranderen eetgewoonten, opbouw en verder herstel van het lichaam.

Ook de darm is hier onderdeel van. Na een aantal jaren trad toch een zekere vermoeidheid op. Wat kon hiervan de oorzaak zijn? Ik merkte, dat ik onvoldoende doorstroming in mijn darmen had.

Bij toeval werd ik geattendeerd op Biobalance7. Na grondige bestudering van het product heb ik het gekocht en in genomen. Het duurde ruim een maand, dat het effect begon te krijgen. De doorstroming kwam op gang, het opgeblazen gevoel ging weg.

Nu na jaren kan ik zeggen, dat ik na het gebruik me stukken fitter voel. Door de ondersteunende werking van dit product heb ik nu een regelmatige stoelgang”

-Anoniem-

 

Sinds ik Biobalance7 gebruik, heb ik zelden nog een koortslip! Mijn weerstand is een stuk beter geworden.

-Anne-

 

Ik gebruik Biobalance7 als onderhoudsmiddel. Ik voel me fitter en mijn opgeblazen gevoel gaat snel weg als ik een extra dosis neem.

-Beitske-

 

Jarenlang had ik last van aambeien. Sinds ik Biobalance7 gebruik is mijn stoelgang een stuk beter geworden. Als ik nu toch een aambei heb maak ik een stuk keukenpapier nat met Biobalance7 en laat ik deze intrekken op mijn aambei. De aambei is zomaar weg. Wat een genot!

-Anomien-

 

Ik ben een fanatieke sporter. Het verzuren van mijn spieren was echter wel erg vervelend. Nu ik Biobalance7 gebruik heb ik hier veel minder last van.

-Geertje-

 

Heel interessant de darmflora. Maar Biobalance7 werkt ook geweldig uitwendig. Wonden, (mond/huid) ontstekingen, acne, voetschimmel, warmte uitslag (lies, oksels, borsten) etc. Biobalance7 op een keukenrol en verbandje eromheen. Absoluut het proberen waard!!

-Kleine Stad-

 

Mijn dochter had veel last van acne. Ze gebruikt een dubbele dosis Biobalance7 per dag en de acne is weg getrokken.

-Tineke-

 

Zo’n twintig jaar geleden begon ik te sukkelen met mijn gezondheid. Na zo’n twee jaar in het ziekenhuis te hebben vertoefd, vele onderzoeken waar mijn diarree en bloed in de ontlasting en mijn hevige buikpijn vandaan kwamen. Kwamen zij erachter dat ik de ziekte van Chrone heb. Mij werd verteld dat mijn darmen er binnen één jaar werden uitgehaald. Ik ben verder gaan zoeken naar een oplossing. Twintig jaar heb ik bij een euroloog in Heerenveen gelopen. Totdat ik hoorde van dhr. Oostenveld dat er een nieuw middel was. Dit was Biobalance7. Hier stond ik eerst sceptisch tegenover. Doordat het een natuurlijk samenstelling is dacht ik het kan geen kwaad. Na zo’n ander half jaar was mijn diarree over. Ik hoef nog maar 1 a 2 keer per dag naar de wc i.p.v. 4 a 5 keer per dag. Ook was mijn ontlasting altijd flut en zat er vaak bloed bij, dit is nu niet meer het geval. Na het gebruik van Biobalance7 heb ik geen buikpijn meer, ik heb mijn darmen nog steeds en hoef geen stoma. Daarnaast merk ik dat ik meer uithoudingsvermogen heb, niet zo snel moe meer ben. Als ik een dipje heb neem ik een extra dosis Biobalance7 en voel ik me snel beter. De Euroloog adviseert mij om door te gaan met Biobalance7 en geen andere medicatie te slikken.

-Oane-

 

Op mijn 18e kreeg ik de diagnose psoriasis. De was een hele heftige vorm, op mijn 35e ben ik gestopt met de medicatie. Doktoren en ikzelf zagen het niet meer zitten. J.H. Douwes vertelde mij over het product Biobalance7. Ik kom uit de medische wereld en geloof hier echt niet in. Toch kon ik worden overtuigd, het kan geen kwaad als je het neemt. Na drie dagen voelde ik verschil. Mijn lijf begon anders te voelen. Ik had geen jeuk meer. In de tweede week kwamen er lichte kringen om de wonden en roodheid werd minder. In de derde week kwamen in het midden van de plekken kleine witte stukjes nieuwe huid. De vierde week werden de nieuwe huidstructuren groter. De vijfde week was de zwelling over mijn lichaam bijna verdwenen en had ik alleen nog zacht roze plekken. Zo heb ik sinds mijn 18e weer eens in korte broek gelopen. Toch wilde ik weten of het echt door de Biobalance7 kwam. Ik ben gestopt. Maar binnen vier weken zat ik weer van kop tot teen onder de psoriasis. Ik ben weer begonnen en het neemt weer af. Dit heb ik een tijdje getest en verder onderzocht. Voor mij ligt de oplossing in Biobalance7.

-D. van der Meulen (orthopedische en Biomechanische techniek)-

 

In 2009 ben ik begonnen met Biobalance7 te gebruiken na een heupoperatie om, mijn conditie naar mijn oude niveau te brengen. Dat is mij zeer zeker gelukt. Ik gebruik Biobalance7 elke dag volgens voorschrift en heb er veel baat bij.

-Jurjen de Jong-

 

In 2007 werd bij mij reuma geconstateerd, na lang aandringen bij diverse mensen, ben ik Biobalance7 gaan gebruiken.
Het is niet zo dat de reuma sinds die tijd is verdwenen, maar de pijn, die ik niemand toewens, is aanmerkelijk milder geworden.
Ik neem gewoon mijn dagelijkse portie, naast de reuma medicatie.
Sindsdien weet ik het zeker, een leven zonder Bio Balance 7 is voor mij ondenkbaar.
– dhr. B. te B-