Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

Cashback Card - BioBalance7

Ontvang extra voordeel met onze klantenkaart!

Met onze klantenkaart, ook wel de Biobalance7 Cashback Card genoemd, ontvangt u Cashback en Shopping Points bij iedere aankoop die u bij ons in de winkel en via de website doet.  

 

Hoe werkt het?

U laat uw Biobalance7 Cashback Card scannen bij het afrekenen en u ontvangt 2% van het aankoopbedrag terug. Het bedrag dat u heeft gespaard kunt u terugvinden in uw persoonlijke profiel op www.cashbackworld.com.

De inloggegevens hiervoor ontvangt u per SMS van Cashback World. U spaart de Cashback op tot vijf euro en vervolgens wordt het bedrag op uw bankrekening gestort. De Shopping Points kunt u inwisselen voor Shopping Points Deals waarmee u korting ontvangt op geselecteerde producten. 

De kaart kunt u niet alleen bij onze winkel gebruiken, maar ook bij andere ondernemingen die zijn aangesloten bij de Shopping Community van Cashback World. Ook is het mogelijk om Cashback en Shopping Points te ontvangen bij ruim 900 online shops. Dit kan onder andere bij webshops als HEMA.nl, Booking.com en Wehkamp.nl. Hoe dit werkt lees je op www.cashbackworld.com.

Heeft u nog geen kaart? Vraag deze aan één van onze medewerkers, of klik hier om online te registreren!