Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

27 jul
0

Anoniem

Bij toeval werd ik geattendeerd op Biobalance7. Na grondige bestudering van het product heb ik het gekocht en in genomen. Het duurde ruim een maand, dat het effect begon te krijgen. De doorstroming kwam op gang, het opgeblazen gevoel ging weg. Nu na jaren kan ik zeggen, dat ik na het gebruik me stukken fitter

27 jul
0

Anne

Sinds ik Biobalance7 gebruik, heb ik zelden nog een koortslip! Mijn weerstand is een stuk beter geworden.

27 jul
0

Beitske

Ik gebruik Biobalance7 als onderhoudsmiddel. Ik voel me fitter en mijn opgeblazen gevoel gaat snel weg als ik een extra dosis neem.

27 jul
0

Anoniem

Jarenlang had ik last van aambeien. Sinds ik Biobalance7 gebruik is mijn stoelgang een stuk beter geworden. Als ik nu toch een aambei heb maak ik een stuk keukenpapier nat met Biobalance7 en laat ik deze intrekken op mijn aambei. De aambei is zomaar weg. Wat een genot!

27 jul
0

Geertje

Ik ben een fanatieke sporter. Het verzuren van mijn spieren was echter wel erg vervelend. Nu ik Biobalance7 gebruik heb ik hier veel minder last van.

27 jul
0

Kleine stad

Heel interessant de darmflora. Maar Biobalance7 werkt ook geweldig uitwendig. Wonden, (mond/huid) ontstekingen, acne, voetschimmel, warmte uitslag (lies, oksels, borsten) etc. Biobalance7 op een keukenrol en verbandje eromheen. Absoluut het proberen waard!!

27 jul
0

Tineke

Mijn dochter had veel last van acne. Ze gebruikt een dubbele dosis Biobalance7 per dag en de acne is weg getrokken.

Catagories

  • Geen categorieën

Popular Posts

Archive