Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

Darmflora verbeteren - BioBalance7

    • Home
    • Darmflora verbeteren

De darmflora is een verzamelnaam voor alle soorten bacteriën die in de darmen leven. De bacteriën worden micro organismen genoemd. Deze micro organismen worden in de loop van het leven verzameld en maken samen de darmflora. Micro organismen zijn er in verschillende soorten. Elk micro organisme is waardevol voor de darmflora. De darmflora zorgt voor een goede stoelgang en immuunsysteem. Het is dus belangrijk om goed voor de darmflora te zorgen.

Ouderdom, leefomgeving, eetpatroon, medicatie, levensstijl of activiteiten kunnen er voor zorgen dat de darmflora uit balans raakt. Elke darmflora is uniek. Ongeveer 20% van de aanwezige micro organismen is bij iedereen hetzelfde. 80% van de aanwezige micro organismen kan per individu verschillen. Daarom is het ook per persoon verschillend hoe de probiotica wordt opgepakt door het lichaam.

Soms ontstaan er extra klachten en soms is iemand zomaar klacht vrij. De darmflora heeft tijd nodig om te resetten, dit kan ongeveer drie maanden duren. Ons advies is daarom ook om BioBalance7 minstens 3 maanden te gebruiken. Bij gebruik van een probiotica kan het zijn dat de klachten eerst verergeren. Dit komt doordat het lichaam eerst hard moet werken om de overtollige micro organismen kwijt te raken. Na een aantal weken zult u merken dat het lichaam weer in evenwicht komt.