Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

Hoe ontstond BioBalance7? - BioBalance7

    • Home
    • Hoe ontstond BioBalance7?

Duiven kunnen nooit verdwalen. Alleen een verstoorde spijsvertering kan het aangeboren navigatiesysteem uitschakelen. Na een discussie in de kroeg bedacht Willem Oostenveld begin jaren negentig dat hij duiven kon behoeden voor verdwalen door hun darmproblemen op te lossen. (Bron: Boeren met smaak 2012)

Sinds 2005 wordt BioBalance7 voor binnen- en buitenlandse markt geproduceerd. Twaalf jaar heeft Willem Oostenveld, directeur van handelsonderneming Hoogrendement BV te Tytsjerk, er over gedaan om het product te ontwikkelen. Nadat het product ontwikkeld was moest het product gekeurd worden door de nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (nVWA) om het op de markt te mogen brengen. Door een fascinatie voor de microscoop en de darmflora heeft Willem Oostenveld al die jaren doorgezet om het product op de markt te krijgen. Sinds 2010 wordt BioBalance7 in Burgum geproduceerd. Deze locatie voldoet aan alle eisen van het nVWA en heeft een eigen laboratorium.

Wij hebben ervoor gekozen om BioBalance7 als vloeibaar puur product op de markt te brengen en te laten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat wanneer we het als poeder of zalf produceren de kracht van de micro organismen sterk vermindert. In de vloeibare pure vorm zoals BioBalance7 nu is kan het zowel voor inwendig als uitwendig gebruik worden genuttigd.

Inmiddels is BioBalance7 tot een mooi product uitgegroeid waar al veel mensen baat bij hebben gehad. Verschillende medische specialisten zijn geïnteresseerd in het product en verschillende ziekenhuizen doen onderzoek naar BioBalance7. Onze passie is om het product te laten groeien en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met ons product. BioBalance7 is een familiebedrijf waar we erg trots op zijn.