Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

Probiotica

Biobalance7 is een vloeibaar probioticum. Een probiotica bevat uitsluitend goede bacteriën. Goede bacteriën zijn levende voedingsingrediënten die een positieve invloed op de gezondheid hebben. Deze goede bacteriën bereiken de darmen levend. Dit is belangrijk zodat ze de slechte bacteriën uit kunnen schakelen. Deze slechte bacteriën worden uitgeschakeld doordat de goede bacteriën de darminhoud verzuren. Hier kunnen de slechte bacteriën niet tegen. De goede bacteriën zorgen ervoor dat de slechte bacteriën te weinig voedingsstoffen krijgen. Waardoor de slechte bacteriën niet overleven. De darmflora bestaat uit allerlei bacteriën die het lichaam in evenwicht houden. Slechte bacteriën zijn dan ook de bacteriën die in een te grote hoeveelheid aanwezig zijn. De meeste ziekten komen voort uit de darmflora dus zorg hier goed voor!

Naast probiotica is het belangrijk om goed en gevarieerd te eten. In diverse voedingsmiddelen zitten namelijk ook de goede mix van bacteriën. Een probiotica geeft het lichaam een extra boost. Als er een teveel aan een bepaald soort bacteriën in het lichaam zitten kunnen er klachten ontstaan. Diarree, ontstekingen, pijn etc. kunnen het welzijn flink verstoren. Hierbij is het belangrijk om de bacteriën weer in balans te brengen doormiddel van een probiotica. Probiotica kunnen verschillende bacteriën bevatten. Er zijn namelijk meerdere gezonde bacteriën. Biobalance7 bevat Lactibacillis Brevis en Buchneri dit zijn zogeheten melkzuurbacteriën. Deze bacteriën overleven de zuren en gal van het lichaam. Waardoor ze levend bij de darmen aankomen.

Gezonde levensstijl en geen klachten? Ook dan is het goed om een probiotica te gebruiken. Probiotica kan worden gezien als een onderhoudsmiddel. Sommige mensen hebben dit harder nodig dan andere mensen. Het is verstandig om het lichaam goed te onderhouden doormiddel van een probiotica. Iedereen heeft wel eens last van een griepje, stress, verminderde weerstand, weinig slaap, etc. Doordat het lichaam dagelijks een dosis probiotica krijgt kan het deze dipjes sneller aan. Het lichaam kan dan snel herstellen.