Openingstijden: Maandag t/m vrijdag - 08:30 tot 17:00 uur

E-mail:

info@biobalance7.nl

Telefoon:

(0511) 43 20 55

Probiotica

BioBalance7 is een vloeibaar probioticum. Een probiotica bevat micro organismen. Micro organismen zijn er in verschillende soorten. Deze micro organismen zijn levende voedingsingrediënten die een positieve invloed op de gezondheid hebben. De micro organismen bereiken de darmen levend. Dit is belangrijk zodat ze het teveel aan micro organismen in de darmen uit kunnen schakelen. Het teveel aan micro organismen wordt uitgeschakeld doordat andere micro organismen de darminhoud verzuren. Een teveel aan micro organismen zorgt voor een disbalans in de darmflora. Door deze disbalans ontstaan klachten. Het probiotica zorgt ervoor dat er weer balans ontstaat en de klachten daardoor zullen verminderen of verdwijnen.

Naast probiotica is het belangrijk om goed en gevarieerd te eten. In diverse voedingsmiddelen zit namelijk ook een mix van micro organismen. Een probiotica geeft het lichaam een extra boost. Doordat er ontzettend veel micro organismen zijn kan elk probiotica een ander soort bevatten. BioBalance7 bevat Lactobacillus Brevis en Buchneri dit zijn zogeheten melkzuurbacteriën. Deze bacteriën overleven de zuren en gal van het lichaam. Waardoor ze levend bij de darmen aankomen.

Gezonde levensstijl en geen klachten? Ook dan is het goed om een probiotica te gebruiken. Probiotica kan worden gezien als een onderhoudsmiddel. Sommige mensen hebben dit harder nodig dan andere mensen. Het is verstandig om het lichaam goed te onderhouden door middel van een probiotica. Iedereen heeft weleens last van een griepje, stress, verminderde weerstand, weinig slaap, etc. Doordat het lichaam dagelijks een dosis probiotica krijgt kan het deze dipjes sneller aan. Het lichaam kan daardoor sneller herstellen.

BioBalance7 is geen geneesmiddel. BioBalance7 onderscheidt zich van andere probiotica. BioBalance7 bevat namelijk geen deelbare bacteriën. De Lactobacillus Brevis en Buchneri worden in een gepatenteerde formule steeds opnieuw samengesteld tot het product BioBalance7. Het samenstellen is daardoor dan ook een uitermate precisiewerk.